lunch laten bezorgen lunchbox lunchpakket Groningen Friesland

Beijk@Home voor elke online meeting

Het afgelopen jaar is er massaal thuis gewerkt! Dankzij de technologie is het gelukkig mogelijk om elkaar te kunnen blijven zien en spreken. Verras je medewerkers met een box vol lekkere en gezonde dingetjes!

Borrelbox thuis laten bezorgen

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen. Nu de borrels in de soep dreigt te vallen besluiten veel bedrijven om online samen te komen. Hoe leuk is het om dan allemaal hetzelfde hapje en drankje te nuttigen!

Maaltijdservice Beijk Catering Groningen Friesland

Maaltijden aan huis bezorgd

Morgen een drukke dag voor de boeg? Komend weekend geen zin om te koken? Beijk Catering is begonnen met het bereiden en bezorgen van verse en gezonde maaltijden aan huis als maaltijdservice.

thuis uit eten driegangenmenu box

Luxe thuis uit eten dinerbox

Altijd al je eigen restaurant willen hebben? Vanaf nu kan je dit helemaal zelf dankzij de “Thuis uit eten” box. Een luxe diner in je eigen huis op restaurant niveau was nog nooit zo makkelijk klaar te maken in heet water.

vergaderlocatie Groningen

Coronaproof bijeenkomst organiseren

Bijeenkomsten om de dagelijkse werkzaamheden voor je beroep of bedrijf uit te kunnen blijven voeren zijn nog steeds toegestaan. Hanze Plaza is ingericht op coronaproof bijeenkomsten.

vergaderlocatie Groningen Hanze Plaza

Ruime (vergader)locaties in Groningen & Friesland

Door de coronacrisis is er veel vraag naar locaties met een ruime opzet. Dit om in alle gevallen de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen tijdens bijeenkomsten, vergaderingen, borrels of events.

eten bestellen bezorgen heerenveen

Nu ook bezorgen vanuit Sportstad Café

Vanaf nu is het mogelijk om de populairste gerechten van Sportstad Café te laten bezorgen. Sterker nog, wij bezorgen gratis in Heerenveen! Probeer onze Spareribs, burgers of uitgebreide lunch!

Catering Groningen Catering Drenthe Catering Friesland

Ook coronaproof in onze horeca

Vanaf 1 juni 2020 mogen restaurants en cafés weer open voor het publiek! Om onze restaurants (TGI Fridays, Sportstad Café en Chef Serveert) Coronaproof te maken. Lees hier onze maatregelen.