Catering Groningen, Catering Drenthe, Catering Friesland, Gastvrij

De wensen van de gast

Bij Beijk staat de wens van de gast centraal, daarbij is gastvrijheid een belangrijk aspect. Dit doen wij door de wens van de gast te vertalen naar catering dat kwalitatief verzorgd wordt. Wij vinden het belangrijk dat een gast zich uniek en welkom geheten voelt. Ook is het van belang dat er zorgvuldig en oprechte aandacht aan de gast wordt gegeven. Wij doen ons uiterste best om net iets meer te doen dan wat de gast van ons verwacht. Wij streven ernaar om onze gasten hun wensen te overtreffen zodat zij positief door ons verrast worden.

De ervaring

De ervaring gaat over de gehele reis. Vanaf het huis van de gast tot en met de uiteindelijke locatie. Zelfs tot na het evenement zorgen wij dat de beleving van de gast zo optimaal mogelijk is. Dit doen we onder andere door:

  • goedlachse medewerkers in te zetten;
  • één van onze mooie locaties aan te bieden;
  • het voedsel goed te bereiden;
  • en de catering soepel te laten verlopen.

Dit zorgt voor de totaalbeleving van de gast.

 

De medewerkers

De kennis, houding en het gedrag van onze medewerkers spelen een grote rol voor de gastvrijheid. Ook de passie, representativiteit en mensenkennis zijn vaardigheden die van belang zijn om het een gast naar wens te maken. Onze werknemers hebben verstand van het vak en begrijpen wat de gast verlangt. Het einddoel is om voor, tijdens en na de catering de gast het naar zijn zin te maken.