coronaproof bijeenkomst organiseren Groningen

Samen doen we er alles aan om het virus weer onder controle te krijgen, dus helaas even geen feesten en partijen. Echter zijn zakelijke bijeenkomsten nog wel toegestaan. Dus wil jij een coronaproof bijeenkomst organiseren? Lees dan snel verder.

Bijeenkomsten om de continuering van de dagelijkse werkzaamheden voor je beroep of bedrijf uit te voeren zijn nog steeds toegestaan. Ook samenkomsten op grond van educatieve activiteiten of het uitoefenen van het verenigingsrecht zijn toegestaan. Uiteraard moet dit geheel volgens van de richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Groningen. Bij Hanze Plaza is dit mogelijk! Wij hebben onze vergader- en evenementruimtes hier speciaal op ingericht.

Wilt u graag Hanze Plaza komen bezichtigen en bespreken wat de mogelijkheden zijn? Wij ontvangen u graag in ons congrescentrum om in alle rust op veilige afstand de mogelijkheden door te nemen! 

1.5 meter

Zoek jij een ruimte waar je met een gerust hart mag vergaderen op anderhalve meter afstand van elkaar? Wij hebben de inrichting volledig aangepast volgens de instructies van het RIVM. En verwelkomen je graag voor een Covid-19-proof vergadering.

Desinfectiestations

Bij elke ingang kunnen onze gasten een korte online gezondheidscheck doen en zijn er desinfectiestations zodat er altijd voldoende mogelijkheid is om je handen te reinigen. Voor aanvang van een bijeenkomst of evenement en na het gebruik wordt de gehele ruimte ontsmet.

Vaste looproutes

Op een evenement waar veel bezoekers komen is het extra belangrijk om maatregelen te treffen die het mogelijk maken om 1,5 meter afstand te houden. Samen stippelen we een praktische looproute uit die wordt aangegeven met vloerstickers, borden of beeldschermen.

Evenement op maat

Voor een evenement op maat nodigen wij jou graag uit om de mogelijkheden door te nemen. Van professionele techniek tot aan catering op maat. Met ons advies en ondersteuning maken we van elk evenement een succes.